Magunkról

Lager

Tisztelt érdeklődő, tisztelt kereskedő!

Örömünkre szolgál, hogy honlapunkra látogatott és termékeink után érdeklődik. Mivel termékeink széleskörű választékának leírása sajnos csak német nyelven olvasható, fontos számunkra, hogy a fontosabb tudnivalókról Önt anyanyelvén is tájékoztassuk:

Cégünket az 1972. esztendőben alapította Heinz Rigal úr és jelenleg családjának 2. generációja birtokolja. Az ügyvezetést már több éve Rigal Christian és Alexandra vette át.

Áruink mintegy 4000 négyzetméternyi területen (iroda, raktár és kiállítási terem) kerülnek tárolásra, bemutatásra, csomagolásra, és innen küldik szét őket Európa minden irányába.

Csapatunk 25 szakemberből áll, világkörüli utazóktól logisztikai kompetenciával rendelkező specialistákig, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy ügyfeleinket tanáccsal és tettel is támogassák.

Mivel tevékenységünket 40 évvel ezelőtt hajókötélzet értékesítésével kezdtük, nem csoda, hogy ma katalógusunkban és honlapunkon igencsak terjedelmes programmal büszkélkedhetünk. Ehhez évente adódnak hozzá újabb termékcsoportok. Kereskedelmi forgalmunk legfőbb hordozói jelenleg, egyebek közt, az Allroundmarin felfújható gumicsónak, a külső szerelésű Minn Kota elektromos motor, a Humminbird halradar, az International jachtfestékek és számos egyéb más termékcsoport.

Ügyfeleink a csónaktartozékokra szakosodott kereskedők, hajógyárak, kempingcikk-forgalmazók, valamint horgászüzletek. Kereskedelmi forgalmunk több mint 60%-át Ausztrián kívül, főként az Európai Unió területén dolgozzuk ki.

Amennyiben Ön szakforgalmazóként érdeklődik, kérjük, legyen „Partner of Allroundmarin“, és élvezze az ezzel kapcsolatos valamennyi előnyt. Jelentkezzék be nálunk. Ezt leggyorsabban e-mail révén teheti meg az itt megadott címen office@allroundmarin.at vagy FAX-on, a +43 (0)2236 64676-76 számon. Szakforgalmazói jogosultságának és adatainak leellenőrzése után azonnal megküldjük Önnek aktuális katalógusunkat, az Ön felvásárlási árjegyzékét és valamennyi olyan előny jegyzékét, mint például a mennyiség szerinti kedvezmények, eseti ajánlatok, valamint a szállítási és fizetési feltételek. Továbbá reklámanyagot is a rendelkezésére bocsátunk, és ellátjuk Önt mindazon információval, melyet Önnek forgalmazóként birtokolnia és ismernie kell.

Lager

Internetes honlapunkat meglehet, már átlapozta. Valamennyi termék, melyet katalógusainkban fellel, többnyire raktárról azonnal leszállítható (lásd a mellékelt fényképeket). Számos forgalmazó ügyfelünk folyamodik ahhoz a megoldáshoz, hogy megrendelését e-mailen küldi el nekünk, majd 1-2 napra rá a megrendelt árut önmaga veszi át, s így 3% további kedvezményben részesül. Az ügyfél megelégedését valamint azonnali és maradéktalan kiszolgálását minden esetben mindenek felett előtérbe helyezzük. Ezt az utóbbi 40 év alatt ügyfeleink folyamatosan tapasztalhatták.

További adatokkal és információkkal szívesen állunk bármikor rendelkezésére, és külön megtiszteltetés lenne számunkra, ha Önt a „Partner of Allroundmarin“ nagy családjában szakforgalmazóként is köszönthetnénk.

 

Az Ön „Allroundmarin csapata“